Route naar de Camping

Camping de Klippen         

IMG_6355

Hieronder vind u de route beschrijving naar de camping

Per openbaar vervoer :


Per openbaar vervoer is de camping prima bereikbaar door gebruik te maken van buslijn 202 of 203,(avond en weekends 204), vanaf zowel station Zwolle als Apeldoorn. Uitstappen bij halte "Transferium Horsthoek" Heerde, daarna is het te voet + 20 min. U loopt naar de inrit van Mc Donalds en restaurant "de Keet van Heerde", de weg oversteken (Zwarteweg) en bordjes " Mussenkamp" en daarna "de Klippen" volgen.


Vanaf  Zwolle- Apeldoorn (A50) :


Neem afslag 28 Heerde-Zuid en ga richting Epe. Ga schuin  tegenover de inrit van " Mc Donalds " en de " Keet van Heerde ", rechtsaf de Zwarteweg op. Volg de bordjes "Mussenkamp" en daarna "de Klippen".Vanaf Amersfoort (A28):


Neem op de A28 afrit 15, (Nunspeet- Epe). Ga richting Epe en  na 7,6 km bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor, de weg gaat over in de N309. Ga bij de volgende rotonde ook rechtdoor. Bij de volgende stoplichten linksaf richting centrum Epe en de rondweg in Epe, richting Heerde volgen. Bij  de eerstvolgende stoplichten rechtsaf de N794 op. Na 3,2 km, tegenover de inrit "Mc Donalds" en " de Keet van Heerde " linksaf de Zwarteweg op en volg bordjes "de Mussenkamp" en daarna " de Klippen"

   

    

Camping de Klippen            Klippenweg 4 8181 PC Heerde            www.campingdeklippen.nl