Route naar de Camping

Hieronder vind u de route beschrijving naar de camping

Per openbaar vervoer :


Per openbaar vervoer is de camping prima bereikbaar door gebruik te maken van buslijn 202 of 203,(avond en weekends 204), vanaf zowel station Zwolle als Apeldoorn. Uitstappen bij halte "Transferium Horsthoek" Heerde, daarna is het te voet + 20 min. U loopt naar de inrit van Mc Donalds en restaurant " de Veluwse berg", daar de weg oversteken naar de Zwarteweg en bordjes camping de Mussenkamp en daarna camping de Klippen volgen.


Vanaf  Zwolle- Apeldoorn (A50) :


Neem afslag 28 Heerde-Zuid en ga richting Epe. Ga schuin  tegenover de inrit van " Mc Donalds " en restaurant "de Veluwse berg", rechtsaf de Zwarteweg op. Volg de bordjes camping Mussenkamp en daarna camping de Klippen.Vanaf Amersfoort (A28):


Neem op de A28 afrit 15, (Nunspeet- Epe). Ga richting Epe en  na 7,6 km bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor, de weg gaat over in de N309. Ga bij de volgende rotonde ook rechtdoor. Bij de volgende stoplichten linksaf richting centrum Epe en de rondweg in Epe, richting Heerde volgen. Bij  de eerstvolgende stoplichten rechtsaf de N794 op. Na 3,2 km, tegenover de inrit "Mc Donalds" en restaurant "de Veluwse berg " linksaf de Zwarteweg op en volg bordjes camping de Mussenkamp en daarna  camping de Klippen.

    

CampingdeKlippen     0655892940     Klippenweg 4 8181PC Heerde.   www.campingdeklippen.nl    info@campingdeklippen.nl